До України знову йдуть снігопади: карта погоди

До України знову йдуть снігопади: карта погоди

Доки в частині України дощить та зберігається прохолодна погода, Карпати та Закарпаття накриє снігами – снігопад варто очікувати від ранку 19 квітня та аж до вечора.

Про це інформує погодний ресурс ventusky.

Протягом дня зберігатиметься західний вітер зі швидкістю 7-12 м/с. Сніг прогнозують на весь день – від ранку до вечора – переважно на заході, в Закарпатській області. Температура в цей день там сягне лише 6-9 градусів, в горах подекуди – від -1 до +1 градусу.

09:00, 19 квітня

Снігові хмари прийдуть в Україну ще о шостій ранку, проте о дев’ятій ранку вони накриють частину Закарпаття, зокрема через Ужгородський район рухатимуться країною далі вглиб.

12:00, 19 квітня

Вже о 12:00 сніги охоплять практично всю Закарпатську область, зокрема Ужгород, зачеплять Мукачево та рухатимуться до Івано-Франківської області.

15:00, 19 квітня

Після обіду, ближче до 15:00, сніги охоплять вже всю Закарпатську область, в районі Міжгір’я-Дубове-Рахів можна очікувати до 1 см снігу. Рахівський, Вижинський та Верховинський райони також можуть спостерігати за сніговими опадами о 15:00, проте сніг буде невеликим.

18:00, 19 квітня

Ближче до вечора, опади у вигляді снігу мають втратити свою потужність, проте в Карпатах та в частині Закарпатської області таки йтиме невеликий снігопад. В цей час Чернівці мають очікувати грозовий фронт, що принесе в область грозу та опади до 2 мм.

Джерело: apostrophe.ua

 



Загрузка...