Путін пригрозив створенням "санітарної зони" на території України

Путін пригрозив створенням "санітарної зони" на території України

Говорячи про удари по прикордонних областях РФ, диктатор заговорив про ймовірність "в якийсь момент" створити зону безпеки.

Російський диктатор Володимир Путін під час пресконференції у неділю, 17 березня, заявив, що РФ може в якийсь момент створити "санітарну зону" на прикордонних територіях України.

"Не виключаю, що, маючи на увазі трагічні події, що відбуваються, ми будемо змушені в якийсь момент створити "санітарну зону" на територіях, підпорядкованих Києву. Створити зону безпеки, подолати яку буде досить складно тими засобами поразки, які використовує противник", - заявив Путін.

За його словами, всім правоохоронним органам буде дано вказівки виявляти всіх, хто зі зброєю воює проти Росії.

Також Путін сказав, що представників Російського добровольчого корпусу нібито "як м'ясо кидають на м'ясні штурми на держкордон". Він порівняв РДК з армією Власова і заявив, що з 1,5 тисячі добровольців нібито "втрати приблизно 800 осіб".

Російський диктатор сказав, що в Росії немає смертної кари, але "ми будемо до зрадників ставитися як у зоні бойових дій".

Окрім того, Путін заявив, що Росія "за мирні переговори, але тільки якщо не через те, що у супротивника патрони закінчуються".



Загрузка...