Стало відомо, хто отримав премію Золотий ліфон 2024

Стало відомо, хто отримав премію Золотий ліфон 2024

Він став голосом Радіодиктанту 2023, а також з’явився у одній з головних ролей у стрічці Довбуш.

Актор та голос Радіодиктанту 2023 Олексій Гнатковський отримав Премію Золотий Ліфон 2024, яка відзначає найсексуальних митців. Про це йдеться на Facebook-сторінці премії.

"Івана Довбуша вигадали тільки для того, щоби ми дізналися, який фантастичний цей Олексій Гнатковський. Очі - окремий світ, безмежні до шаленства. Голос - оксамитовий. Харизма - належного розміру. Ой, чи правильно - масштабу. Акторська гра, що заворожує і закохує. Свідомість і відповідальність. Великий талант імпровізації, винахідливість, гострий розум. І почуття гумору - бо без цього секс-символом не станеш. Ну й красунчик, нівроку", - зазначили представники премії.

Організатори додали, що розмірковували про доречність нагородження у цьому році, проте після перегляду стрічки Довбуш зрозуміли, що саме Гнатковський заслуговує на нагороду.

"І з цього натхнення таки запустили голосування. І наші симпатії знайшли відгук у серцях усіх - з величезним відривом. Дякуємо всім, хто голосував - адже в нашій премії немає журі, переможця обирає народ", - додали організатори.



Загрузка...