В Ізмаїлі садист, який знущався над цуценям, ще й вторгував за нього гроші

В Ізмаїлі садист, який знущався над цуценям, ще й вторгував за нього гроші

Про чоловіка, який постійно б’є свого маленького цуцика, вчора повідомила у місцевих спільнотах небайдужа жителька Ізмаїла. Знущався садист над тваринкою прямо у дворі багатоквартирного будинку. Тож коментатори порадили наступного разу не гаяти часу, а одразу викликати поліцію. А ще запитали, чи немає у цьому дворі чоловіка, який міг би «дати цьому… прочухана».

Пізніше жінка написала, що поліцію викликали. Але поки наряд приїхав, власник завів тварину додому. І, судячи з почутого скавчання, ще бив маленького у під’їзді.

Вчора надіслане очевидцями відео знущання над цуценям з проханням допомогти знайти «воно» оприлюднив на своїй сторінці в Фейсбук волонтер Роман Таранухин. Далі події розвивалися блискавично. Свідки майже одразу надали локацію садиста. Виявилося, що це зовсім неподалік від будинку волонтера. Тож за лічені хвилини Роман був на місці.

А далі відбулося найцікавіше. Хазяїн погодився собаку … продати. Запросив він за чотирилапого 2 000 гривень. Роман на цю суму погодився і вже трохи згодом опублікував фото з щойно врятованою твариною в руках.

«Просто забрати в нього цуценя не можна. Не забереш – буде бити далі. Зараз пишуть, що забереш – він іншого візьме. Зрозуміло, що він може це зробити, то що ж, залишати його йому тепер? Що було в моїх силах, я зробив»,  – прокоментував журналістці інформаційної агенції «Юг.Today» тільки-но «зроблену» покупку Роман.

Зазначимо, що викуп собак у господарів, які над ними знущаються, вже став непоодиноким явищем в Ізмаїлі. Так раніше ізмаїльські волонтери викупили з одного з підприємств міста алабая, якому готували участь «м’яса» у собачих боях.

Тож подібна поведінка таких господарів, на жаль, вже може стати навмисною, таким собі способом заробітку грошей. І як з цим боротися, невідомо.

Діана ГЕРГІНОВА

Джерело: yug.today



Загрузка...