Серійний крадій дезодорантів та гелів для гоління з Татарбунарської громади відправиться на пʼять років за ґрати

Серійний крадій дезодорантів та гелів для гоління з Татарбунарської громади відправиться на пʼять років за ґрати

Ізмаїльський міськрайонний суд визнав уродженця села Дивізія Татарбунарської громади винним у крадіжках та шахрайстві та засудив його до п’яти років позбавлення волі. Крім того, він має відшкодувати чималу суму потерпілим, яких він обікрав. Про це “Махала” дізналасяз судового реєстру. 

Судом доведено, що під час дії воєнного стану чоловік вчинив серію крадіжок з супермаркетів, а також ошукав декількох людей. 

Крадіжки з магазинів досить цікаві та натякають на те, що він дуже себе любить, адже крав засоби для догляду. Так, п’ять разів він цупив з полиць лосьйон після гоління, тричі заходив по дезодорант, два рази крав туалетну воду, тричі станки та гель для гоління, один раз гель для душу та машинку для підстригання волосся.

Крім того, крадій полюбляв якісний алкоголь, адже за ірландським віскі «JAMESON» він приходив аж 6 разів. 

Загалом він навідувався до магазинів 11 разів і виніс товарів на суму понад 11 тисяч гривень.

Заволодінням чужого майна він також не цурався та обікрав сімох людей: вкрав два ноутбуки,  велосипед,  міксер, шліфувальну електромашинку, блендер та два телефони. Загальна вартість вкраденого становить близько двадцяти тисяч гривень.

В судовому засіданні обвинувачений визнав себе винним, детально розповів про обставини крадіжок та щиро розкаявся в їх вчиненні. Свої дії він пояснив тим, що не обдумав наслідки своїх дій. 

Суд визнав чоловіка винним за обома статтями та призначив йому покарання за крадіжки у вигляді позбавлення волі строком на п`ять років, а за шахрайство – на два роки. 

За сукупністю злочинів шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим остаточний вирок для крадія – позбавлення волі на п`ять років. Крім того, з нього буде стягнуто 22 466 грн за залучення експертів. 

Джерело: mahala



Загрузка...