Надзвичайники нагадали жителям Ізмаїльського району правила безпечної життєдіяльності

Надзвичайники нагадали жителям Ізмаїльського району правила безпечної життєдіяльності
З метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних подій у житловому секторі, рятувальники постійно проводять просвітницьку роботу, у процесі якої наголошують громадянам на необхідності дотримання правил безпеки.
Так, рятувальники провели профілактичне відпрацювання у Ізмаїльській, Ренійській та Кілійській громадах Ізмаїльського району.
Співробітники Служби порятунку нагадали громадянам основні правила пожежної безпеки у побуті, що стосуються безпечного користування електричними та газовими приладами, пічним опаленням, генераторами, наголосили на забороні випалювання сухої рослинності і сміття, а також вручили їм листівки із застереженнями.
Особливу увагу фахівці ДСНС приділили профілактичним бесідам з батьками, яким нагадали, що безпека дітей залежить від виховання у них свідомого ставлення до елементарних правил пожежної безпеки.
Також надзвичайники зазначили, що не можна торкатися вибухонебезпечних предметів і необхідно реагувати на сигнали повітряної тривоги, бо це може врятувати життя.
Возможно, это изображение 3 человека, люди учатся и текст
Возможно, это изображение 2 человека и текст
Возможно, это изображение 1 человек, автомобиль, улица и текст
Возможно, это изображение 1 человек, карта и текст
Возможно, это изображение 2 человека и текст
Возможно, это изображение 2 человека, шляпный магазин и текст
 


Загрузка...