В Одесі власники знищених квартир отримають компенсацію від влади

В Одесі власники знищених квартир отримають компенсацію від влади

В Одесі власники 13-ти знищених квартир отримають компенсацію. мова йде про житло, яке зазнало руйнувань в результаті збройної агресії росії проти України. Сьогодні, 3 квітня 2024 року, відбулося позачергове засідання Виконавчого комітету Одеської міської ради. 

Як йдеться, всі 16 проєктів – рішення Комісії з надання компенсацій за знищене майно. Тринадцять з них позитивні: 12 квартир на просп. Добровольського та одна на вул. Картамишевській.

Додатково міський голова повідомив щодо 6 з 18 квартир на просп. Добровольського, що залишилися, – тривають роботи, що потребують часу (ведеться переоформлення документів, вступ у спадок тощо).

Інші три рішення з порядку денного – про відмову у наданні компенсації. Це квартири по вул. Середній, проспекті Шевченка та проспекті Добровольського. 

“За двома адресами не правильно подані заяви –  об’єкти не є знищеним майном, а віднесені до пошкодженого. Також одна відмова пов’язана з відсутністю у власника українського громадянства”,

– повідомив Геннадій Труханова.

В міськраді зазначають, що за чинним законодавством  компенсація єВідновлення передбачена лише для громадян України. За результатами голосування в Дії будуть сформовані 13 житлових сертифікатів.



Загрузка...