Мужні захисники України з Арцизької громади зворушливо привітали жінок зі святом

Мужні захисники України з Арцизької громади зворушливо привітали жінок зі святом

Попри війну сьогодні, 8 березня, українські жінки приймають вітання від чоловіків. І особливо приємно та зворушливо, коли вітають мужні воїни, що стоять на захисті України. Через спільноту у Фейсбук своїм землячкам надіслали повідомлення з теплими та щирими побажаннями воїни з Арцизької громади, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

«Наші любі, шановані та прекрасні, завжди пам’ятайте про такі прості речі, як усмішка, любов і дружба. Ми, чоловіки, завжди пам’ятаємо про наших неповторних і особливих, які роблять нас і світ довкола чарівним. Зі святом вас, дорогі жінки! І знайте, що ваш день – це кожен день!» – побажав Артур Статиров.

Денис Мосієнко зазначив, що саме жінки надихають чоловіків на вчинки та подякував за підтримку та віру:

«Наші любі жінки, земний вам уклін за те, що ви є. Адже саме ви надихаєте нас на найбільші та найкрутіші наші вчинки. Тільки заради вас та завдяки вам ми можемо відчувати таке прекрасне почуття, як кохання. Дякуємо вам за ваші молитви, підтримку та віру, з ними ми стаємо сильнішими. Завжди пам’ятайте: ми вас дуже любимо!».

Андрій Бушинський запевнив, що воїни продовжать нас захищати та закликав вірити у перемогу:

«Вітаю вас із цим чудовим святом весни, ніжності, краси та водночас рівних прав і сталевої мужності. Адже ви ті, хто сповнює нас силою, наснагою, хто не дає нам втратити віру в добре та світле. Пам’ятайте, що ми вас захищаємо і будемо захищати. Вірте в нас і в нашу перемогу!»

Михайло Статов зазначає, що найкращим подарунком для всіх буде перемога:

«Чарівні наші жінки! Вітаю вас із Міжнародним жіночим днем! Мабуть, найкращим подарунком для вас в умовах сьогодення буде перемога. Саме тому кожну свою перемогу ми присвячуємо вам. Зі святом весни!».

Відеозвернення записав Олександр Даценко. Він привітав жінок та зазначив, що головним подарунком для всіх буде перемога.

Джерело: yug.today



Загрузка...