Ліниве хачапурі на сковороді - чудова ідея швидкого сніданку

Ліниве хачапурі на сковороді - чудова ідея швидкого сніданку

Всі обожнюють страви, для приготування яких не потрібно стояти кілька годин на кухні. Є безліч ідей швидких сніданків, коли за 10 хвилин ви отримаєте повноцінну страву, яка буде до вподоби навіть вередливим дітям. Ліниве хачапурі на сковороді – смачний сирний коржик, який готується за лічені хвилини.

Фудекспертка Світлана Левицька показала, як готує ліниве хачапурі на своїй сторінці в Instagram.

"Заготувати тісто можна звечора, запекти зранку. Тільки попередньо перемішайте", - радить блогерка.

Інгредієнти:

  • Яйця - 2 шт
  • Борошно - 60 г
  • Молоко - 100 мл
  • Кисломолочний сир 5-9% - 100 г
  • Моцарела для піци - 130 г
  • сіль, перець, зелень

Як приготувати ліниве хачапурі

1. Збийте яйця з молоком та борошном.

2. Додайте кисломолочний сир, натерту на тертці моцарелу і перемішайте все.

3. Зелень подрібніть і додайте до сирної маси.

4. Додайте сіль і перець на смак і ретельно перемішайте.

5. На змащену маслом сковороду викладіть сирну масу і накрийте кришкою.

6. Як нижня сторона підрум'яниться, обережно викладіть лінивий хачапурі на дощечку чи тарілку, а потім покладіть цією стороною на сковорідку, щоб підрум'янився і інший бік.

"Запікайте на невеликому вогні: як зверху уже повністю "прихопилося", значить і знизу румʼяне. Подавайте хачапурі гарячим або ж потім розігрійте у мікрохвильовці перед вживанням, бо суть саме в тягучості сиру", - радить Світлана.

Джерело: apostrophe.ua



Загрузка...