Ідея для вечері: як приготувати запечену картоплю з печерицями

Ідея для вечері: як приготувати запечену картоплю з печерицями

Якщо шукаєте ідею для смачної та ситної вечері, то запечена картопля з печерицями - ідеальний варіант.

Ця страва поєднує ніжну картоплю, ароматні гриби та інші соковиті овочі, що разом створюють неймовірний смак.

Картопля з печерицями: рецепт

Інгредієнти

Картопля - 700 г

Цибулина - 1 шт

Морква -1 шт

Сіль, перець, часник сухий за смаком

Вершкове масло - шматок

Сир плавлений вершковий (можна янтар)-150 г

Печериці (до них сіль і олія)

Зелень для прикрашання

Як приготувати

На пательні обсмажуємо цибулю і моркву до золотистості. Додаємо сіль і перемішуємо.

Вимикаємо пательню і додаємо вершковий сир, перемішуємо.

Картоплю нарізаємо, додаємо сіль, перець і сухий часник.

Форму змащуємо вершковим маслом, викладаємо картоплю і висипаємо вершкову засмажку.

Наверх викладаємо свіжі печериці і змащуємо олією (печериці за бажанням посолити). Запікаємо 60 хвилин при температурі 200 °С. Прикрашаємо зеленню.

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...