Ідея для вечері: як приготувати запечену картоплю з печерицями
Якщо шукаєте ідею для смачної та ситної вечері, то запечена картопля з печерицями - ідеальний варіант.
Ця страва поєднує ніжну картоплю, ароматні гриби та інші соковиті овочі, що разом створюють неймовірний смак.
Картопля з печерицями: рецепт
Інгредієнти
Картопля - 700 г
Цибулина - 1 шт
Морква -1 шт
Сіль, перець, часник сухий за смаком
Вершкове масло - шматок
Сир плавлений вершковий (можна янтар)-150 г
Печериці (до них сіль і олія)
Зелень для прикрашання
Як приготувати
На пательні обсмажуємо цибулю і моркву до золотистості. Додаємо сіль і перемішуємо.
Вимикаємо пательню і додаємо вершковий сир, перемішуємо.
Картоплю нарізаємо, додаємо сіль, перець і сухий часник.
Форму змащуємо вершковим маслом, викладаємо картоплю і висипаємо вершкову засмажку.
Наверх викладаємо свіжі печериці і змащуємо олією (печериці за бажанням посолити). Запікаємо 60 хвилин при температурі 200 °С. Прикрашаємо зеленню.
Джерело: gazeta.ua