Гарбузова кава з шоколадом: цікавий рецепт осіннього напою
Відчуйте смак прохолодної осені, приготувавши цю солодку каву з білим шоколадом і гарбузом.
Блогерка //www.tiktok.com/@myblissfulhome" rel="follow" target="_blank" style="box-sizing:border-box;color:var(--primary,#c02);transition:color 0.15s, background 0.15s, border-color 0.15s, box-shadow 0.15s, opacity 0.15s, filter 0.15s, -webkit-box-shadow 0.15s, -webkit-filter 0.15s;font-weight:700">Stephanie Padilla поділилася цікавим рецептом ароматної кави з гарбузом та білим шоколадом, яка ідеально смакуватиме теплими осінніми днями.
Інгредієнти
- Білий шоколад
- 1/2 скл.
- Згущене молоко
- 2 банки
- Гарбузове пюре
- 1 скл.
- Гарбузова спеція
- 1 ч. л
- Ванільний екстракт
- 1 ст. л
- Молоко
- 3 скл.
- Розчинна кава
- 1 скл.
Приготування:
- Змішайте всі інгредієнти та варіть до повного розчинення шоколаду та кави;
- Головне — не доводьте до кипіння. Проваріть близько 8 хвилин;
- Як тільки все розтопиться, дайте каві постояти приблизно 10 хвилин перед подачею;
Подавайте каву з льодом.
Поради:
Замість однієї банки солодкого згущеного молока, можна використати несолодке згущене молоко.
Ви можете прикрасити каву в чашці карамеллю та подрібненим гарбузовим печивом зі збитими вершками.