Гарбузова кава з шоколадом: цікавий рецепт осіннього напою

Гарбузова кава з шоколадом: цікавий рецепт осіннього напою

Відчуйте смак прохолодної осені, приготувавши цю солодку каву з білим шоколадом і гарбузом.

Блогерка //www.tiktok.com/@myblissfulhome" rel="follow" target="_blank" style="box-sizing:border-box;color:var(--primary,#c02);transition:color 0.15s, background 0.15s, border-color 0.15s, box-shadow 0.15s, opacity 0.15s, filter 0.15s, -webkit-box-shadow 0.15s, -webkit-filter 0.15s;font-weight:700">Stephanie Padilla поділилася цікавим рецептом ароматної кави з гарбузом та білим шоколадом, яка ідеально смакуватиме теплими осінніми днями.

Інгредієнти

Білий шоколад
1/2 скл.
Згущене молоко
2 банки 
Гарбузове пюре
1 скл.
Гарбузова спеція
1 ч. л 
Ванільний екстракт
1 ст. л
Молоко
3 скл.
Розчинна кава
1 скл.

Приготування:

  • Змішайте всі інгредієнти та варіть до повного розчинення шоколаду та кави;
  • Головне — не доводьте до кипіння. Проваріть близько 8 хвилин;
  • Як тільки все розтопиться, дайте каві постояти приблизно 10 хвилин перед подачею;

Подавайте каву з льодом.

 

Поради:

Замість однієї банки солодкого згущеного молока, можна використати несолодке згущене молоко.


Ви можете прикрасити каву в чашці карамеллю та подрібненим гарбузовим печивом зі збитими вершками. 



Загрузка...