Найшвидший пиріг-брауні до чаю: рецепт Тетяни Литвинової

Найшвидший пиріг-брауні до чаю: рецепт Тетяни Литвинової

Коли дуже хочеться солодкого, і водночас доводиться обмежувати себе у вживанні тістечок і тортів, можна знайти золоту середину, наприклад. приготувавши чізкейк.

А блогерка Тетяна Литвинова розповіла, як не лише пришвидшити процес, але й спекти гібрид чизкейку і шоколадного пирога брауні. Таким смаколиком можна і подруг пригостити на обідній перерві, і потішити родину за вечірнім чаюванням.

Якщо ж додати до сирного шару ще й свіжі ягоди малини — отримаєте просто неземне задоволення від поєднання смаків, говорить пані Тетяна.

Для приготування пирога знадобляться: 

для насипної частини:

  • борошно — 300 г
  • какао — 40 г
  • цукор — 100 г
  • сіль — дрібка
  • пачка вершкового масла

для сирної начинки: 

  • кисломолочний сир — 350 г
  • цукор — 100 г
  • яйця — 2 шт
  • сметана — 50 г
  • крохмаль — 30 г
  • \ванільний цукор — 1 ч л
  • малина — 100−150 г.

Приготування

Змішайте всі складники сухої частини пирога, додайте натерте на тертці холодне вершкове масло. 

З'єднайте руками.

Розподіліть масу по дну форми, також формуючи й бортики.

Приготуйте сирну начинку. Для цього сир, яйця, крохмаль і цукор перебийте блендером.

Викладіть сирну масу на нишній шар пирога, а зверху — ягоди малини (їх можна дещо «втопити»).

Верхній корж не формуємо, а просто присипаємо начинку залишками шоколадної крихти.

Випікати пиріг треба при температурі 180 градусів орієнтовно протягом 40 хвилин.

Смачного!



Загрузка...