Василій Мішлен з села Котловина пройшов у другий етап кулінарного телешоу “МастерШеф Туреччина”
Уродженець Ізмаїльського району Василій Булгар, який у соціальних мережах відомий як Василій Мішлен, пройшов у другий етап кулінарного телешоу “МастерШеф Туреччина”. Про це інтернет-видання “Махала” дізналося з офіціального ютуб
телешоу.Для суддів кухар-аматор з мільйонною аудиторією приготував стейк з лосося під вершковим соусом та червоною ікрою, рецепт цієї страви набрав у TikTik 1,7 млн переглядів, а у Instagram майже 7 млн.
Василій отримав білий фартух та три заповітні “так” від суддів.
Нагадаємо, Василій уродженець села Котловина Ренійської громади. До початку пандемія коронавірусу він працював ведучим урочистих заходів, ставши одним з провідних організаторів заходів на одеському та, загалом, на українському ринку. А потім дружина запропонувала вести кулінарний блог. Більше про шлях Василія ви можете прочитати тут.
Зазначимо, що МастерШеф – проєкт, який дає шанс фанатам кухні випробувати свої сили у масштабній кулінарній битві та з аматорів перетворитися на геніальних профі. Ба більше, шоу дає змогу переможцю не лише стати одним із найкращих кухарів країни, а й навчатися у престижній кулінарній школі.