Ощадбанк продовжив термін дії карток та підвищив тарифи на послуги для клієнтів

Ощадбанк продовжив термін дії карток та підвищив тарифи на послуги для клієнтів

Ощадбанк звернувся до клієнтів з інформацією, яка стосується двох питань. Йдеться про продовження терміну дії карток, а також про підвищення тарифів на послуги.

Термін дії карток продовжено 

У пресслужбі Ощадбанку повідомили, що платіжні картки , зокрема для внутрішньо переміщених осіб, будуть активними до кінця року – 31 грудня 2024-го. 

Передбачено автоматичне продовження дії карток, термін яких завершився з лютого 2022 року. У випадку, коли нову картку уже перевипущено, слід звернутися до відділення Ощадбанку для тримання у зручний для час. Картки у разі закінчення терміну дії, вказаного на них, продовжать повноцінно працювати. Їх можна використовувати для зняття готівки у банкоматі, а також для розрахунків у торговельно-сервісних мережах. 

Подорожчали послуги 

З 1 жовтня Ощадбанк запроваджує плату за зняття готівки у банкоматах та підіймає плату за SMS-повідомлення. 

Плата за зняття готівки у банкоматах становитиме 0,9% від суми отриманих коштів, але не менше 5 грн. Тому вигідно знімати кошти одразу, а не малими частинами.

Також заплановано зміну вартості SMS, які клієнти отримують від банку. Для карток з виплатами зарплати, пенсії та соціальної допомоги, місячна вартість повідомлень становитиме 15 грн. А з приватних та кредитних карток вираховуватимуть по 25 грн.

Що стосується Push-повідомлень, вони залишаться безплатними. Буде збільшено ліміт на безкоштовне зняття коштів з дитячих карток – 3000 грн замість 2000 грн.

Відомо, що Ощадбанк кілька разів продовжував термін дії своїх карток – через воєнний стан у державі. Минулого разу зміни відбулися у березні – до 30 вересня 2024 року. 

Джерело: one.ua



Загрузка...