Пізній сніданок: як швидко приготувати сирні булочки із зеленню

Пізній сніданок: як швидко приготувати сирні булочки із зеленню

Булочки з сиром і зеленню є повноцінною стравою, яку можна подавати як пізній сніданок. Або використати їх як закуску до супу чи гарнір до м'яса. Вони відмінно зіграють свою роль на сімейному застіллі під час обіду чи вечері.

Зробіть домашні булочки з сиром і зеленню за цим простим рецептом. Можете використати будь-який сир. Наприклад, проміняти сулугуні на моцарелу. А для зелені - даємо карт-бланш: хтось любить кріп і петрушку, а хтось у захваті від базиліку чи шпинату, пишеshuba.

Інгредієнти

Для тіста

Борошно пшеничне 450 г

Кефір 2,5% 300 мл

Розпушувач 12 г

Сіль за смаком

Олія соняшникова 40 г

Для начинки

Сир сулугуні 150 г

Зелень за смаком

Часник, зубчики - 2 шт.

Як приготувати

У кефір кімнатної температури додайте сіль і розпушувач, перемішайте. Через 5 хвилин порціями всипте просіяне борошно і замісіть еластичне тісто. Залишіть його на 15 хвилин

Сулугуні натріть на середню тертку. Зелень помийте, обсушіть і дрібно наріжте. Змішайте сир і зелень.

Тісто тоненько розкачайте, змастіть половиною порції олії, посипте тертим сулугуні з зеленню.

Щільно скачайте тісто з начинкою рулетом і наріжте шматочки шириною 3 см. Деко змастіть рештою олії та покладіть вироби зрізом догори.

Помістіть деко в духовку, розігріту до 180°С, на 30-40 хвилин, поки булочки не підрум'яняться.

Часник почистьте і пропустіть через прес, посипте зверху готові вироби. Прикрасьте булочки з сиром зеленню.

Джерело: gazeta



Загрузка...