Відома українська акторка зізналася, чи спілкується з родичами з РФ: "Бояться мені телефонувати"

Відома українська акторка зізналася, чи спілкується з родичами з РФ: "Бояться мені телефонувати"

Українська акторка театру і кіно Ніна Набока, яка відома за популярним серіалом "Спіймати Кайдаша", розповіла про стосунки з родичами з РФ.

Жінка зазначила, що в країні-агресорці живе родина її рідного брата. Проте з початку повномасштабного вторгнення їхні родинні зв'язки розірвалися. 

"У перші дні великої війни зверталася до родичів у Росії, вони мешкають на Кубані. Казала: "Це війна, а не операція. Вам у голові треба робити операцію!". Як вони відреагували? Ніяк. А зараз ми взагалі не спілкуємося. Це дружина та дочка мого рідного брата, самого його вже немає, він помер від раку. Чотири роки боровся", - згадала Набока в інтерв'ю виданню OBOZ.UA.

Тому акторка не бачить сенсу в майбутньому знову з ними налагоджувати спілкування та сказала про це так: 

"Поновлювати зв’язки не планую. Нехай вони планують. Той, хто винен, йде на поклін – це ж логічно. Та й зараз вони мабуть бояться мені телефонувати, бо ще їх у в’язницю можуть запроторити. А раніше тітка Ніна була найлюбішою. З подарунками їздила, гроші передавала, коли брат важко захворів. Що казати? Вбивають у голову всяке і без того дурним людям. А розібратися вони не можуть, бо логічне мислення там узагалі відсутнє. Вони звикли до брехливої інформації, їдять, аж прицмокують".

Що відомо про Ольгу Набоку

Ніна почала свою акторську кар'єру у 1979 році. Першою її роботою став фільм "Наталка Полтавка", в якому вона зіграла подругу головної героїні. Згодом перелік ролей Набоки збільшувався. Вона грала у багатьох фільмах та серіалах, зокрема, "Спіймати Кайдаша", "Будинок "Слово","Нескінчений роман", "Припутні" та інше. Цікаво, що за роль баби Зіни у фільмі "Припутні" жінка стала лауреаткою премії "Золота дзиґа".



Загрузка...