Не всі по це знають: як смачно зварити молоду кукурудзу

Не всі по це знають: як смачно зварити молоду кукурудзу

Молода кукурудза – це справжнє літнє диво, яке люблять як діти, так і дорослі. Її солодкість і аромат зроблять будь-яку трапезу особливою. Вона вміє здивувати своєю неперевершеною смаковою гамою і додає краплинку сонця навіть у найпохмуріші дні.

Приготувати варену молоду кукурудзу дуже просто. Цей процес приносить задоволення, адже результатом є надзвичайно смачна страва. 

Рецепт вареної молодої кукурудзи

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Промийте качани кукурудзи під проточною водою, видаліть верхнє листя і волокна.
  2. У великій каструлі доведіть до кипіння 2 літри води, додайте 1 столову ложку цукру та 1 чайну ложку солі.
  3. Опустіть качани кукурудзи у киплячу воду.
  4. Варіть кукурудзу на середньому вогні приблизно 15 – 20 хвилин, поки зерна не стануть м'якими.
  5. Після варіння дістаньте кукурудзу з води і дайте їй трохи охолонути перед подачею.

Джерело: smachnonews.24tv.ua



Загрузка...