Ще вчора працювала на 2 роботах: 73-річна бабуся виграла розкішний особняк у лотерею(фото)

Ще вчора працювала на 2 роботах: 73-річна бабуся виграла розкішний особняк у лотерею(фото)

73-річна Роуз Дойл із Великої Британії може нарешті насолодитися заслуженою пенсією, вигравши у лотерею Omaze розкішний будинок у Корнуоллі на суму 3 мільйонів фунтів стерлінгів.

Вона і її чоловік Тоні, які протягом 44 років проживали в трикімнатному будинку в Бірмінгемі, тепер планують переїхати в нове розкішне житло біля моря, пише Metro.

Призом також було 100 000 фунтів стерлінгів готівкою, що дозволило Роуз вирішити піти на пенсію, після багаторічної праці на двох роботах. Жінка постійно бере участь у щомісячному розіграші Omaze, відкладаючи на це свої заощадження.

Пара пенсіонерів переїде у власний будинок / Фото SWNS

Оскільки я знаю, що беру участь у кожному розіграші автоматично, я не стежу щоразу за всіма будинками, тому спочатку не знала, що ми виграли. Ми думали, що це буде невелика відпустка в Корнуоллі або кілька сотень фунтів – ми ні на хвилину не припускали, що виграємо будинок за 3 мільйони фунтів. Такі речі просто не трапляються з такими людьми, як ми,
– розповіла британка.

У будинку – п'ять спалень / Фото SWNS

Їхнє нове житло має п'ять спалень, гідромасажну ванну, панорамну терасу і ландшафтний сад, а вид з будинку відкривається на ідилічне приморське село Сент-Агнес.

Розташований будинок біля моря / Фото SWNS

У нас велика сім'я, тож цього літа ми будемо дуже популярні, телефон дзвонитиме не перестаючи, адже всі захочуть забронювати тут свою відпустку. Ми безумовно будемо насолоджуватися цим як сім'я. Що б ми не вирішили робити в майбутньому, це змінить усе наше життя на краще. Це справжнє диво,
– додала вона.

Звернімо увагу, що розіграш також зібрав 3,1 мільйона фунтів стерлінгів для благодійної організації Всесвітнього фонду дикої природи (WWF).



Загрузка...