Апетитний гамбургер від Ектора Хіменеса-Браво – готуємо разом
14 апреля в 10:49
Хто полюбляє ситий та соковитий гамбургер на сніданок? Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився своїм улюбленим рецептом цієї страви.
Ресторатор та зірковий шеф-кухар опублікував на сторінці у Instagram деталі приготування смачного бургера.
Ця ситна страва точно сподобається усім членам родини. А її приготування не забере у вас багато часу.
Інгредієнти:
- Фарш яловичий – 200 г
- Сир чеддер – 4 слайси
- Булка для бургера – 1 шт
- Вершкове масло – 10 г
- Помідор
- Салат айсберг
- Майонез – 1 ст.л.
- Гірчиця – 1 ч.л.
- Кетчуп – 1 ч.л.
- Огірок маринований
- Лайм
- Смажений бекон – 20г
- Сіль/перець – за смаком
Цибулеві кільця:
- Цибуля ріпчата – 1 шт
- Сіль – 1/2 ч.л.
- Копчена паприка – 1 ч.л.
- Часник гранульований – 1/2 с.л
- Борошно – 100 г
- Пиво – 200 г
- Цибуля ріпчата – 1 шт
- Олія для фрітюра
- Смажений бекон – 20г
Для кляру потрібно змішати всі сухі інгредієнти та додати пиво. На середньому вогні загустити суміш, цибулеві кільця обваляти в борошні, опустити в суміш і посмажити у фритюрі.
Загрузка...