Путін порівняв себе з Ісусом Христом - The Times

Путін порівняв себе з Ісусом Христом - The Times

Російський диктатор Володимир Путін порівняв себе з Ісусом Христом.

Він, зокрема, використав біблійний сюжет у своїй промові про необхідність вчити російську молодь "традиційних" цінностей. Про це пише The Times.

"Президент Путін порівняв себе з Ісусом Христом, цитуючи Біблію, щоб пояснити свою божественну місію навчання молоді Росії "традиційних" цінностей", - зазначає автор публікації, військовий та політичний експерт Джордж Ґріллз.

За його словами, Путін часто представляв себе непохитним захисником християнської віри проти "сатанинського" Заходу.

"Російський очільник говорив у відверто релігійних термінах про необхідність формування світогляду молодих росіян. З'явившись через відеозв'язок на святкуванні відкриття підмосковних дитячих центрів, Путін почав цитувати Біблію", - йдеться у публікації.

Серед іншого Путін наказав створити молодіжні центри по всій країні. Вони мають нагадувати табори радянських часів, де дітям прищеплювали цінності Комуністичної партії від раннього віку.

За словами Ґріллза, Путін порівняв свою місію захисту російської молоді від впливу Заходу із зусиллями Ісуса Христа, який залучив Петра та Андрія, двох рибалок, щоб вони поширювали слово Боже.

"Це було дуже важливо в той час, коли розвивалися світові релігії, але не менш актуально це зараз, коли ми повинні захищати наші традиційні цінності, нашу культуру, наші традиції та нашу історію. Це дуже важливо для майбутнього країни", – цитує автор російського диктатора.

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...