Не лише прояв кохання: що означають поцілунки в різні частини тіла

Не лише прояв кохання: що означають поцілунки в різні частини тіла

Кожен дотик коханої людини може багато про що говорити, а поцілунки особливо. Що вони все ж таки означають і чому він цілує вас у різні частини тіла – читайте далі.

1. Поцілунок у чоло

Ніжні поцілунки у чоло - це завжди милий прояв любові. Проте спеціалісти наголошують, що такий жест свідчить і про прихильність партнера до вас, яка досягає самого серця. 

2. Поцілунок у ніс

Поцілунок у ніс - це ніби несерйозно і навіть грайливо. Проте це прояв ніжності та близькості з вами. Такий поцілунок може встановлювати між вами певний зв'язок, який виходить за рамки слів.

3. Поцілунок у щоку

Банальний поцілунок у щічку може здаватися лише на перший погляд дружнім проявом. Але це далеко не так. Це ще ознака тепла та симпатії до персони. Якщо кохана людина любить цілувати вас у щоку - не забороняйте це робити, адже так він показує, що цінує вашу присутність і оберігає ваші стосунки. 

4. Поцілунок у шию

Поцілунок у шию – це символ відвертості та пристрасті. Ця зона дуже чутлива, тому ніжні дотики до шиї говорять лише про те, що він вас сильно кохає і не хоче нікуди відпускати. Між вами точно є не лише фізична, а й емоційна близкість, яка, як магніт, притягує вас кожного дня. 

5. Поцілунок руки

Якщо кохана людина цілує ваші руки - це ознака поваги та захоплення вашою персоною. Спеціалісти кажуть, що такий поцілунок ніби фраза "Ти дорога мені і я тебе дуже ціную". Також це говорить про те, що між вами є міцний зв'язок, який може витримати будь-які негаразди навколо. 



Загрузка...