"Ми по різні сторони барикад": відомий український актор розповів про шлюб з росіянкою(фото, відео)

"Ми по різні сторони барикад": відомий український актор розповів про шлюб з росіянкою(фото, відео)

Український актор Олексій Нагрудний, який відомий за ролями у серіалах "Жіночий лікар", "Ніхто не ідеальний", "Серце матері" та іншими кінороботами, розповів про стосунки з екс-дружиною-росіянкою.

Чоловік згадав, що познайомився з Ольгою Чурсівною на зйомках серіалу "Серцю не накажеш", які проходили в Україні. 

"Ми знімали півтора чи два роки. За цей час там всі переженилися один на одному. Я вважаю що це не службові романи просто коли ти проводиш з людьми 24 на 7, умовно кажучи, і постійно працюєш над тим, щоб сформувати собі відповідні емоції, то щось буде", - сказав актор в інтерв’ю журналістці Аліні Доротюк.

Тож стосунки пари розвивалися досить стрімко. Згодом вони офіційно оформили шлюб та навіть обвінчалися. Проте Нагрудний вирішив поїхати жити до коханої в РФ і не пропонував залишитися в Україні, хоч і мав гарний заробіток та затребуваність в театрах.

"Ми не піднімали цю тему. Хоча б можна було запропонувати їй. Я мав ще один шлюб за плечима. Напевно сприяв більше психологічний аспект, що я отакий, я можу заради тебе кинути все і поїхати. І я страшенним егоїстом був. І це був такий дуже вишуканий спосіб маніпуляції, аб'юза напевно. Що я поїхав і ставлю її таким чином в становище, що вона мені буде винна", - сказав він.

Проте після трьох років він все ж повернувся додому і причину їхнього розлучення пояснив так: 

"Так сталося, що я одразу потрапив до театру Стаса Наміна і в мене була робота, я був в цих мюзиклах, а в неї роботи на той час не було. Звичайно, коли таке трапляється в акторських сім'ях є така акторська ревність своєрідна. Напевно вона стала відчувати свою меншу вартість. Потім почала там закидування різних історій про те, що маму свою привезеш і брата, і тітку... Коли вже почалися побутові речі конкретні, потім війна 2008 року і моя гостро виражена проукраїнська позиція звичайно в мене почалися конфлікти. Чітко відчувалося, що ми по різні сторони барикад".

До слова, у 2019 році актор одружився на кастинг-директорці Світлані Горошковой. Зараз пара виховує двох синів. 

Олексій з дружиною Світланою / фото інстаграм Світлани Горошкової


Загрузка...