Зірка серіалу "Беверлі-Гіллз" подала на розлучення після 18 років шлюбу(фото)

Зірка серіалу "Беверлі-Гіллз" подала на розлучення після 18 років шлюбу(фото)

Американська акторка Торі Спеллінг, яка стала відомою завдяки ролі Донни Мартін в серіалі "Беверлі-Гіллз, 90210", після 18 років подружнього життя подала на розлучення з актором Діном МакДермоттом. Про це пише видання People.

Спочатку сам чоловік розповів про проблеми у стосунках у себе в Instagram, проте одразу видалив пост. А згодом у заяві було зазначено, що рішення розійтися вони прийняли ще минулого року через непримиренні розбіжності в парі. 

Нещодавно Торі написала заяву до суду, аби екс-чоловік виплачував їй аліменти на п'ятьох спільних неповнолітніх дітей. Також вона хоче одноосібну фізичну опіку над нащадками та спільну юридичну опіку з правами Макдермотта на відвідування. 

Торі з чоловіком та дітьми / фото інстаграм Діна МакДермотта
Торі з чоловіком та дітьми / фото інстаграм Діна МакДермотта

Що відомо про стосунки Торі Спеллінг та Діна МакДермотта

Пара одружилася у 2006 році, через декілька років закохані поновили свої клятви та вважалися міцним акторським тандемом. Проте подейкували, що все не так легко у їхній родині. У 2014-го року Дін публічно розповів про свої зради, але Торі намагалася зберегти їхній шлюб.

"Нам довелося почати все спочатку. Нам довелося повністю змінитися. Ми не просто так все ще разом, ми пов'язані і згуртувалися як пара", - казала акторка.

Але, за словами друзів пари, Спеллінг не змогла знову довіряти чоловіку, який ще й почав зловживати алкоголем та наркотиками. 



Загрузка...