Українська порноакторка організувала благодійну фотосесію з військовими

Українська порноакторка організувала благодійну фотосесію з військовими

Українська порноакторка Юлія Сенюк, відома як Джозефіна Джексон, не лише знімається у фільмах для дорослих. Вона також активно допомагає нашим захисникам.

Цього разу вона влаштувала фотосесію з українськими бійцями, які втратили кінцівки. Про це Джозефіна Джексон розповіла у своєму інстаграмі.

Фотосесія мала благодійний характер і спрямована на створення календаря. Кошти від його продажу підуть на реабілітацію та протезування українських захисників.

"Ми всі вже бачили наших хлопців у військовій формі, або ж у центрах реабілітації, що є дуже заїждженою і не цікавою темою, тому більшість з вас просто оминає це стороною. А таке перевтілення відкриває їх з зовсім іншої сторони – вишукані, елегантні, красиві джентльмени. Це дає їм більше впевненості у собі і відчуття самодостатності. Саме такі емоції ми повинні дарувати їм, а не жаль і сльози", – наголосила порноакторка.

Один із захисників, котрий через війну залишився без руки, розповів про Юлю. Він зауважив, що відео зі зйомки стало надзвичайно популярним і обговорюваним. Тому він вирішив поділитися своїми враженнями від роботи з акторкою.

Пані Джозефіна Джексон, дякую, що вибрали саме нас та долучилися до нашої команди Титанових. Можете писати в коментарях, що хочете, від себе особисто скажу, що на відміну від багатьох зірок, блогерів, Юля допомагає пораненим. Вона максимально відкрита, добра та щира людина,
– наголосив він.

Юлія Сенюк вже не вперше збирає кошти на протезування та відновлення наших військових. Крім того, вона активно займається реабілітацією поранених бійців, даруючи їм нові можливості та віру в майбутнє.



Загрузка...