Медведєв очікує "нових керівників" України

Медведєв очікує "нових керівників" України

Чинна українська влада навряд чи зможе вести "конструктивні переговори", вважає Дмитро Медведєв.

Країна-агресор Росія очікує "нових керівників" України, з якими буде домовлятися про завершення війни. Таку заяву зробив заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв у понеділок, 4 березня.

"Всі чудово розуміють: ми ніколи не відмовимося від наших земель. Тому переговори з якимись новими людьми можливі, на мій погляд, тоді, коли вони визнають реалії, що склалися на землі внаслідок дій наших доблесних збройних сил", – сказав він, виступаючи з лекцією на марафоні "Знання. Перші" у рамках Всесвітнього фестивалю молоді.

На думку Медведєва, чинна українська влада навряд чи зможе вести "конструктивні переговори".

"Якщо ви маєте на увазі чинну українську владу, то навряд. Ні, не зможуть. Таких людей там не було, немає і не буде", – сказав Медведєв.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, президент РФ Володимир Путін щонайменше з вересня 2023 року через посередників надсилає сигнали про нібито готовність до припинення вогню у війні проти України.

У свою чергу президент Володимир Зеленський заявляв, що дипломатичне завершення війни України з Росією можливе тільки на основі формули миру, яка передбачає звільнення всіх українських територій, тимчасово окупованих РФ.

А в жовтні 2022 року Зеленський підписав указ, який унеможливлює ведення переговорів з Путіним, але при цьому можливі переговори з Росією.



Загрузка...