До чиєї кишені гроші потечуть рікою - фінансовий гороскоп на березень

До чиєї кишені гроші потечуть рікою - фінансовий гороскоп на березень

У березні загострюється інтуїція. Прислухайтеся до внутрішнього чуття. Це дозволить пережити непрості часи і вийти з них багатими та успішними. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Нема коли довго розкачуватися і приймати рішення, - каже астрологиня. - Той, хто хоче досягти чогось цього року, повинен приступати до справ від 2 березня. Найбільше вдасться за перші два тижні. Високі заробітки принесе добре налагоджений бізнес. Не стримуйте у собі бажання допомагати іншим. Долучайтеся до волонтерів. Цього місяця треба багато читати і вивчати. Це час зростання і мудрішання. До кишені Тельців, Терезів і Водоліїв гроші потечуть рікою. Високі заробітки позначаться на вашій працездатності. Легко справитеся з усіма обов'язками".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Зумієте легко здобути те, про що давно мріяли, і позбутися усього, що заважає. Попрощайтеся з токсичними людьми, які тягнуть на дно. Змініть вид діяльності, який забирає багато сил, але не дозволяє заробити достатньо грошей.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Вивчайте свої корені і використовуйте силу роду. Згадайте, у чому були сильними ваші предки. Успадкований від них талант годуватиме вас.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Експериментуйте з іміджем. Вдало змінити зачіску вдасться на початку місяця, підібрати новий стиль одягу – після 20 березня.

Рак (22 червня - 22 липня)

Програє той, хто займатиметься чимось одним. Доведеться застосувати усі свої вміння, як у прислів'ї: і швець, і жнець, і на дуді гравець. Від того, наскільки працьовитими будете у березні, залежатиме, наскільки фінансово незалежним відчуєте себе восени.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Отримуватимете задоволення від самореалізації. У березні на вас чекає початок чогось нового і цікавого. Це період професійного та особистого. Народжуватимете дітей, заводитимете домашніх улюбленців, вийдете на новий професійний рівень.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Скиньте з себе проблеми інших людей. Певний час можете бути без роботи. Це не привід хвилюватися. Використайте цей період, щоб добре обдумати, чим хочете займатися далі. Згодом вдасться суттєво покращити матеріальне становище.

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не варто зараз шукати себе у новому виді діяльності. Зміна професії даватиметься важко і очікуваних надприбутків не принесе. Вам траплятимуться цікаві знахідки. Частіше дивіться під ноги, коли гуляєте вулицею.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Це час корисних покупок. Придбаєте дім своєї мрії чи хороше авто. Добре налагоджений бізнес приноситиме стабільні заробітки. Вдало пройдуть подорожі. Розширюйте світогляд, переймайте досвід.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Найвдаліший фінансовий період – 12-18 березня, 21-26 березня. Таланитиме впертим і працьовитим. У ці дні легко буде знайти роботу, підвищити заробітки, обскакати конкурентів.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Втомитеся доводити, що варті більшого. Підтримкою стануть рідні. Вони підкажуть, де можна заробити більше. Відкладіть до осені придбання нерухомості та переїзд.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Якщо комусь і пощастить у березні, то саме вам. Це час шансу. Заявити про себе як про мудрого лідера. Згуртуєте команду переможців.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Отримаєте бажану посаду, зумієте розпочати власну справу, якщо вийдете із зони комфорту. Будете займатися тим, що любите, ще й заробляти достойні кошти.



Загрузка...