Я не варю картоплю у воді": шеф-кухар поділився секретом приготування найсмачнішого пюре
Провідний шеф-кухар Розмарі Гілл поділилася своїм секретом приготування найсмачнішого картопляного пюре для якого не знадобиться вода.
Як пише Express, для використання її методу не потрібно мати спеціального досвіду.
"Варіть картопляне пюре в молоці, а не у воді, картопля схожа на пасту, вона виділяє крохмаль у рідину для варіння. Це стає рідким золотом, дозволяючи нам отримати пишне, шовковисте, вершкове картопляне пюре. Коли ви виливаєте воду, у якій варите картоплю, ви викидаєте весь крохмаль у каналізацію, тож ви витрачаєте його даремно. Молоко стає нашою рідиною для приготування їжі та заміною жирним вершкам", - пояснює Гілл.
Шеф-кухар також показала зручний трюк для тих, хто ненавидить мити посуд. Зокрема, щоб потовкти картоплю вона використовує ту ж каструлю, у якій її варила. Її підписники назвали Гілл "проклятим генієм" за її інноваційні методи приготування їжі.