Військовослужбовиця з Ізмаїла висловилася з приводу коментарів цивільного населення про відключення світла

Військовослужбовиця з Ізмаїла висловилася з приводу коментарів цивільного населення про відключення світла

Останнім часом соціальні мережі рясніють гнівними коментарями українців про часту відсутність електроенергії у домівках. Але чомусь мало хто з коментаторів пов’язує побутові незручності з ворожими обстрілами об’єктів енергетичної інфраструктури. З їх слів, винні енергетики, влада і навіть сусіди, у яких начебто рідше вимикають світло. Власну думку з цього приводу на своїй сторінці у Фейсбук написала військовослужбовиця та громадська діячка з Ізмаїла Тетяна Чороба.

Тетяна розповіла про своє літо минулого року, яке вона провела на взводному опорному пункті (ВОП). Зі слів військовослужбовиці, вона страждала від спеки так, як ніколи в своєму житті.

«Невеличкий затінок був лише під молодим дубочком і в «ароматному» бліндажі хлопців. Тричі був тепловий удар. ВОП стояв посеред поля амброзії, що теж не полегшувало життя. Генератор на кілька годин ввечері, щоб зарядити рації і телефони», – ділиться спогадами Тетяна Чороба.

Зараз побратими Тетяни на бойових – неймовірна спека плюс постійнні обстріли і КАБи.

«Навіщо їм читати ваші постійні ниття про те, як важко вам без світла, без кондиціонерів? Ніхто не продає електроенергію за кордон! Ніхто не заробляє на ваших стражданнях! Навпаки в цьому році ми побили рекорд по імпорту електроенергії і працюємо на можливості розширення імпорту.
Єдиний, хто винен в ваших стражданнях, це росія, яка планомірно винищує наші станції. Тож перш ніж написати вчергове якесь ниття, ідіть і зробіть щось корисне для наближення перемоги: донатьте, здавайте кров, плетіть сітки, долучайтеся до війська, врешті-решт, там взагалі відсутність електроенергії не проблема», – емоційно звернулася до українців Тетяна.

Нагадаємо, нещодавно ми писали, як мешканка Ізмаїла Олександра Безсонова, яка з чоловіком на фронті захищає Україну, відповіла на черговий флешмоб у соцмережах проти мобілізації. Ознайомитися можна тут.

Підготувала Альона ХОДАРЧЕНКО, перше фото – Укрінформ, друге – сторінка у Фейсбук Тетяни Чороби

Джерело: yug.today



Загрузка...