В Ізмаїлі пацієнт лікарні побив завідувачку відділення через те, що його не хотіли приймати на стаціонар

В Ізмаїлі пацієнт лікарні побив завідувачку відділення через те, що його не хотіли приймати на стаціонар

Лікарка Ізмаїльської Центральної районної лікарні звернулася до правоохоронних органів, які відкрили проти кривдника провадження за нанесення легких тілесних ушкоджень. Як його покарав суд, дізнавалася “Махала” з судового реєстру. 

Подія сталася 1 вересня 2023 року в приміщенні інфекційного відділення КП «Центральна районна лікарня». Місцевий мешканець прийшов на прийом до лікаря та почав вимагати, щоб його поклали на стаціонар, але чоловіку відмовили. У відповідь на це він почав голосно кричати, лаятися, погрожувати та нецензурно виражатися, тож лікарка викликала поліцію.

На галас прибігла завідувачка відділення, яка намагалася вирішити конфлікт та заспокоїти буйного пацієнта, але той у відповідь декілька разів вдарив жінку кулаком по голові, від чого в неї з’явилися синці на голові, вушній раковині та потилиці. 

Сам підсудний свою провину заперечував та стояв на тому, що завідувачка хотіла вдарити його ногою в пах, через це він один раз дав їй ляпаса. Проте покази свідків свідчать про протилежне – ударів було декілька, вони наносилися кулаком і завідувачка його не чіпала. 

Не зважаючи на часткове визнання обвинуваченим своєї провини, суд не повірив словам чоловіка, адже сам він був неушкоджений, коли на місце прибула поліція. До того ж четверо свідків підтвердили слова потерпілої, що ніхто його не намагався вдарити. Тому суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді штрафу в розмірі 850 гривень. 

Джерело: Махала



Загрузка...