Моряки-прикордонники завітали на Оpen Day до студентів та абітурієнтів

Моряки-прикордонники завітали на Оpen Day до студентів та абітурієнтів

Морські прикордонники взяли участь у дні відкритих дверей, який відбувся в Одесі, у Міжнародному гуманітарному університеті.

Експозиція, яку організували на заході моряки-прикордонники, користувалася великим попитом не лише у учнівської та студентської молоді, а й у батьків. Присутні залюбки приміряли на себе екіпірування та засоби захисту, цікавилися видами зброї, обладнанням та умовами служби в Морській охороні.

Деякі юнаки та дівчата дуже добре знали, яку саме зброю морські прикордонники презентували на заході, та демонстрували доволі непогані навички користування нею.

Сотні молодих людей, які завітали на Оpen Day до університету, якраз визначаються з вибором майбутньої професії, тож певна частина з них висловила бажання у майбутньому пов’язати своє життя із захистом Батьківщини та стати до лав Морської охорони Державної прикордонної служби України.

Учасники заходу подякували військовослужбовцям за захист України, а також за те, що мають можливість отримувати освіту навіть в умовах війни.

Джерело: izmnews.info



Загрузка...