В Ізмаїлі відбувся патріотичний автопробіг(фото)

В Ізмаїлі відбувся патріотичний автопробіг(фото)

В Ізмаїлі відбувся патріотичний автопробіг «За Україну», присвячений Збройним Силам і всім захисникам, які віддали своє життя, захищаючи свободу і незалежність країни.

Організатором заходу виступила місцева активістка, волонтерка і дочка військового Ірина Хіміч. Наразі її батько перебуває в шпиталі після поранення. На його підтримку, а також на підтримку всіх захисників України вона вирішила провести патріотичну акцію.

«Ідею дуже довго виношувала в собі і, чесно кажучи, довгий час не наважувалася звернутися до офіційних органів за дозволом, боялася отримати відмову. Але коли мене підтримали, я зрозуміла, що це точно не остання патріотична акція»,- розповіла Ірина.

В рамках автопробігу колона автомобілів, прикрашених прапорами та фото загиблих, урочисто проїхалася основними проспектами і вулицями міста.

До акції також приєдналися дружини, рідні та близькі загиблих на фронті ізмаїльців. Серед них Олена Горобченко та Христина Левченко. Вони зазначили, взяли участь в акції в пам’ять про своїх загиблих чоловіків, які героїчно загинули на полі бою. Також вирішили нагадати оточуючим про те, яку ціну платять українські захисники за свободу і незалежність країни.

Джерело: topor.od.ua



Загрузка...