Жителька міста Ізмаїл за крадіжку мобільного телефону у таксі найближчі п’ять років проведе за ґратами

Жителька міста Ізмаїл за крадіжку мобільного телефону у таксі найближчі п’ять років проведе за ґратами

Раніше судима уродженка міста Вилкове, яка проживає в Ізмаїлі, не зробила належних висновків та знову вчинила кримінальне правопорушення проти власності. Про це повідомляє Бессарабія.UA з посиланням на Єдиний державний реєстр судових рішень.

У післяобідній час 15 жовтня минулого року жінка на вулиці міста помітила припаркований біля тротуару автомобіль марки Hyundai, який мав знаки приналежності до служби таксі «838». Вона сіла в салон автомобіля та попросила водія відвезти її у справах, але у відповідь отримала відмову – таксист пояснив, що зайнятий, виконує замовлення. Виходячи з автівки,  засмучена жінка прихопила із сидіння чужий мобільний телефон «Redmi 10». Викрадений гаджет вона віднесла та залишила вдома у своєї матері, де згодом його виявили та вилучили поліцейські.

Зловмисниці було висунуто обвинувачення у вчиненні крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України.

У понеділок, 15 квітня, Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області, розглянувши матеріали кримінального провадження, ухвалив вирок. Обвинувачену визнано винною в інкримінованому злочині та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Жінку взято під варту в залі суду. Вона буде очікувати набрання чинності вироку суду вже в ізоляції від суспільства.

Джерело: bessarabia.ua



Загрузка...