НАРАДА З ПИТАНЬ ПІДГОТОВКИ ТА ПРОВЕДЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)

НАРАДА З ПИТАНЬ ПІДГОТОВКИ ТА ПРОВЕДЕННЯ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ ДИТЯЧО-ПАТРІОТИЧНОЇ ГРИ «СОКІЛ» («ДЖУРА»)
04 квітня 2024 року заступниця голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Марина Деной провела нараду з питань підготовки та проведення Всеукраїнської дитячо-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023/2024 році в Ізмаїльському районі Одеської області.
У нараді взяли участь начальник та головні спеціалісти відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту Ізмаїльської РДА, перший заступник Саф’янівської сільської ради Петро Хаджиков, директор комунальної установи “Центр професійного розвитку педагогічних працівників” Кілійської міської ради, керівники органів управління освітою територіальних громад Ізмаїльського району.
«Гра «Джура» є базовою основою для організації комплексної системи національно -патріотичного виховання учнівської молоді в Україні».
«Сокіл» («Джура») – це не просто гра, це постійна навчально-виховна робота впродовж року, спільна робота учнів, педагогів, батьків, представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій.
Основою організації гри в освітніх закладах є: учнівське самоврядування, засноване на традиціях козацького кола, вільного народного віче, добровільне об’єднання дітей та молоді для виконання завдань гри у рій (клас, гурток тощо), сотню (паралель класів), курінь (заклад освіти).
Під час наради обговорили організаційні питання, узгодили місце та умови проведення змагань, визначили графік та формат гри, склад організаційної комісії тощо.
Адже виховання у традиціях українського козацтва сприяє формуванню у учнівської молоді патріотичної позиції, почуття національної самосвідомості та готовності захищати свою Батьківщину.
Возможно, это изображение 7 человек, люди учатся и текст
Возможно, это изображение 4 человека и люди учатся
Возможно, это изображение 7 человек, люди учатся, стол и текст
Возможно, это изображение 3 человека, люди учатся и текст


Загрузка...