АПАРАТНА НАРАДА В ІЗМАЇЛЬСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ

АПАРАТНА НАРАДА В ІЗМАЇЛЬСЬКІЙ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ (ВІЙСЬКОВІЙ) АДМІНІСТРАЦІЇ
03 квітня 2024 року начальник Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіон Абашев провів апаратну нараду.
На нараді головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Ніна Вєтєва повідомила про те, що декларантам було надіслано повідомлення у їхній персональний електронний кабінет щодо можливості подати виправлену декларацію протягом 30 днів з дня подання, однак це можна зробити лише один раз.
Про стан проведення посівної кампанії під урожай 2024 року доповіла начальник відділу економіки, агропромислового розвитку та екології Ольга Мінюк. Мова йшла про те, що на підприємствах сільськогосподарського сектору Ізмаїльського району активно ведеться третя весняна посівна, незважаючи на складні умови збройної агресії з боку рф. За оперативними даними, вже засіяно значну площу озимих культур, з яких найбільшу площу відводять під пшеницю озиму. Однак існують проблеми зі станом посівів, але загалом ситуація під контролем. Також згадується про плани посіву ранніх ярих культур і технічних культур, де найбільша увага приділяється посіву соняшнику.
Заслухали інформацію про стан розвитку патронату над дитиною в Ізмаїльському районі. Головний спеціаліст з питань соцзахисту та профілактики правопорушень служби у справах дітей Олександр Гончаренко повідомив про важливу ініціативу впровадження системи патронату над дітьми в Ізмаїльському районі, які опинилися у складних життєвих обставинах. Ця програма передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дітей в сім'ї патронатного вихователя на період, коли дитина не може проживати разом з батьками через різні причини, такі як ухилення батьків від обов'язків, жорстоке поводження, або скоєння дитиною правопорушень.
В.о. начальника відділу документообігу і контролю, розгляду звернень громадян та доступу до публічної інформації апарату Наталя Пєнєва розповіла про стан виконавської дисципліни в структурних підрозділах райдержадміністрації.
За результатами наради Родіон Абашев надав ряд відповідних доручень керівникам структурних підрозділів районної державної (військової) адміністрації.
Возможно, это изображение 5 человек, люди учатся, стол и текст
Возможно, это изображение 9 человек, люди учатся, стол и текст
Возможно, это изображение 8 человек, люди учатся и текст
Возможно, это изображение 4 человека, люди учатся и текст
 


Загрузка...