В Ізмаїлі пройшов фестиваль бойових мистецтв (фото)

В Ізмаїлі пройшов фестиваль бойових мистецтв (фото)

31 березня в місті Ізмаїл пройшов фестиваль з бойових видів мистецтв бразильського джиу-джитсу та шин карате. У фестивалі взяли участь понад 100 спортсменів з Болградського та Ізмаїльського районів, міст Одеса та Миколаїв. Про це інтернет-виданню “Махала” повідомила організаторка фестивалю Тетяна Колєва.

Тетяна – тренерка клуба “ATOS UKRAINE” з бразильського джиу-джитсу. Наразі вона працює у комунальному закладі Болградської міської ради  «Спорт для всіх». 

У фестивалі «Brazilian Jiu-Jitsu and Karate Kids Fest» Болградський район представляли 28 спортсменів з команди Тетяни Колєвої (з них один із Миколаєва, два з Одеси, 18 із міста Болграда та семеро із села Кубей). Також Болград представляли сім спортсменів з команди по шин-карате «Бессарабський Шаолінь» (тренер Сергій Суслін) та чотири учасники зі спортклубу “Бусі-до” (тренер Сергій Цой). 

Боролися за перші місця спортсмени двох команд з міста Ізмаїл «Сварожичи» (23 спортсмени) та «Grappler Life» (18 спортсменів), спортсмени з клубу «Ахілл» з міста Кілія (19 спортсменів) та учасники клубу «Ахілл» з міста Вилкове (12 спортсменів). 

Спортсмени з Болградського району вибороли 16 золотих медалей, 15 срібних та 18 бронзових. 

Команда «Сварожичи» з міста Ізмаїл виборола 11 золотих медалей, 15 срібних та 16 бронзових. Учні Ізмаїльського клубу «Grappler Life» завоювали 11 золотих, вісім срібних та одну бронзову медалі. 

Спортсмени з Кілії повезли додому сім золотих медалей, 12 срібних та вісім бронзових. 

Команда з міста Вилкове досягла наступних результатів: п’ять золотих медалей, чотири срібних та п’ять бронзових. 

Джерело: mahala



Загрузка...