У спортивнїй залі Ізмаїльської ДЮСШ відбулися змагання чемпіонату Одеської області з тенісу настільного серед кадетів та кадеток 2009 р.н. та молодше(фото)

У спортивнїй залі Ізмаїльської ДЮСШ відбулися змагання чемпіонату Одеської області з тенісу настільного серед кадетів та кадеток 2009 р.н. та молодше(фото)
23 березня 2024 року у спортивнїй залі Ізмаїльської ДЮСШ відбулися змагання чемпіонату Одеської області з тенісу настільного серед кадетів та кадеток 2009 р.н. та молодше за підтримки відділу фізичної культури та спорту Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області (очільниця Тетяна Морій). У чемпіонаті взяли участь близько 60 спортсменів тенісних клубів м.Одеси, с. Холмського (Арцизська ДЮСШ) та вихованців відділення настільного тенісу Ізмаїльської ДЮСШ.
Усіх присутніх в залі привітав заступник міського голови Сергій Лузанов. В умовах повномасштабної російської воєнної агресії дуже важливо зберігати і продовжувати розвиток дитячого спорту. Тренування, проведення змагань, участь у чемпіонатах Одеської області та України, виїзди на міжнародні і республіканські змагання - все це відбувається завдяки Силам оборони та Збройним силам України, які чинять опір ворожій навалі. Учасники змагань вшанували памʼять про загиблих героїв хвилиною мовчання.
Спортсмени змагалися в особистій першості та в парному розряді. Цей чемпіонат Одеської області став відбірковим етапом для участі у чемпіонаті України серед кадетів та кадеток 2009 р.н. і молодше, який відбудеться з 4 по 9 квітня у м. Івано-Франківську.
Після проведених зустрічей визначилися переможці і призери.
Серед дівчат на 1 місці Місюревич Анастасія(Одеса), на 2 місці Павлюк Катерина і 3 місце посіла Дімова Олена (Холмське).
У хлопців 1 місце посів Моїсеєнко Нікіта (Ізмаїл), на 2 місці Тариця Артем (Ізмаїл) і на 3 місці Грек Антон (Одеса).
У парному розряді місця розподілилися таким чином:
1м - Місюревич А.-Грек А. (Одеса),
2м - Моїсеєнко Н.-Тариця А. (Ізмаїл),
3м - Узоюк Олексій-Безщастний Олексій (Ізмаїл).
Тож основний склад збірної команди Одеської визначено, попереду - змагання чемпіонату України.
Бажаємо нашим спортсменам гідно виступити на чемпіонаті України та повернутися додому з вищими нагородами!
Дякуємо тренерів-викладачів Петренко О.В. та Матвійчука С.М. за щоденну кропітку працю з підготовки спортсменів, а також за організацію і проведення цих змагань.
Велика подяка Силам оборони та ЗСУ за мужність і незламність у протистоянні російській військовій агресії, за можливість проводити тренування і змагання!
Разом до Перемоги! Слава Україні!
На зображенні може бути: 7 людей, батут та текст
На зображенні може бути: 4 людини та люди грають у баскетбол
На зображенні може бути: 8 людей
На зображенні може бути: 1 особа, батут та текст
 
 


Загрузка...