НОВИНИ ГРОМАДИ: У САФ’ЯНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ ВИЇЗД ПРАЦІВНИКІВ ЦНАПУ З МОБІЛЬНИМ КЕЙСОМ

НОВИНИ ГРОМАДИ: У САФ’ЯНІВСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ ПЕРШИЙ ВИЇЗД ПРАЦІВНИКІВ ЦНАПУ З МОБІЛЬНИМ КЕЙСОМ
У четвер, 14 березня, працівники відділу «Центр надання адміністративних послуг» Саф’янівської сільської ради здійснили свій перший виїзд з «Мобільним кейсом» до села Каланчак.
Відвідувачкою виїздного ЦНАПу стала 89-річна мешканка села Каланчак - Марія Колесник, яка отримала вдома адміністративну послугу «Державна реєстрація права власності на нерухоме майно».
Через стан здоров’я та вік панні Марія не змогла звернутися особисто до Центру надання адміністративних послуг Саф’янівської сільської ради, який розташований за адресою: м. Ізмаїл, проспект Незалежності, 69.
Тому із заявою на отримання адміністративної послуги із застосуванням спеціального автоматичного комплексу «Мобільний кейс» звернулася її донька, надала підтверджуючі документи, що особа, яку вона представляє, підпадає під категорію громадян, яким може надаватися така послуга. Це був паспорт та надані оригінали документів для державної реєстрації права власності на земельну ділянку.
Це було необхідно для попередньої перевірки документів, чи всі вони в порядку, щоб можна було надати необхідну послугу. А якщо є якісь неточності, помилки, розбіжності, дати особі час на їх виправлення. І лише тоді вже адміністратор виїде за адресою для надання послуги.
Документи виявилися в порядку. Адміністратори розглянули заяву, узгодили час, адресу, виїхали на місце і за допомогою «Мобільного кейсу» надали особі послугу.
Ми дякуємо Фонду Східної Європи, програмі EGAP за чудову можливість надавати такі види адмінпослуг маломобільним верствам населення нашої громади.
Можливість отримати послуги ЦНАП удома діє на постійній основі.
Якщо ви знаєте мешканців нашої громади, яким потрібно отримати адміністративну послугу, і вони належать до цих категорій, звертайтесь до Центру надання адміністративних послуг.
Не будьте байдужими! Разом ми зможемо зробити кращим життя людей!
Графік роботи ЦНАП: Понеділок-Четвер: 08.00-17.15
Обідня перерва :13.00-14.00
П’ятниця: 08.00-16.00
Субота, неділя – вихідні дні.
(тел: 0975519204-Кузьменко Інна (начальник «ЦНАП)
Програма EGAP впроваджується Фонд Східна Європа Східна Європа у партнерстві з Міністерство цифрової трансформації України за підтримки Швейцарії.
Джерело: Саф'янівська сільська рада
Возможно, это изображение 1 человек и учится
Возможно, это изображение чемодан и текст


Загрузка...