Мешканка Болградського району отримала звання “Мати-героїня”(фото)

Мешканка Болградського району отримала звання “Мати-героїня”(фото)

Мешканка Арцизької громади Маргарита Миколаївна Бузила отримала Почесне звання “Мати-Героїня” за материнську самовідданість, зразкове виховання пʼяти дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку. Про це повідомляє інтернет-видання “Махала” з посиланням на пресслужбу Болградської районної державної адміністрації.

Маргарита Миколаївна нагороджена згідно з Указом №33/2024 Президента України Володимира Зеленського, який він підписав 29 січня 2024 року. Лише днями орден дісталася адресата. Урочисте нагородження відбулося в Болградській РВА, очільник Михайло Шарафаненко вручив багатодітній мамі нагрудний знак та посвідчення до почесного звання.

“Почесне звання «Мати-героїня» є свідченням високої поваги та вдячності держави за невтомну працю жінок, які виховують дітей в дусі патріотизму та моральних цінностей. Це – подяка держави за вагомий особистий внесок у вихованні дітей в сімʼї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їхніх творчих здібностей”, – зазначили в пресслужбі РДА.



Загрузка...