На Одещині п’яний озброєний чоловік побив людину, відібрав її авто та поїхав кататися

На Одещині п’яний озброєний чоловік побив людину, відібрав її авто та поїхав кататися

Поліцейські відправили на лаву підсудних чоловіка за побиття людини, викрадення автомобіля та хуліганство зі зброєю — йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ НП України в Одеській області.

Інцидент стався наприкінці січня цього року увечері на вулиці в одному з сіл Курісівської ОТГ. П’яний чоловік побив незнайомця, забрав у нього легковик і поїхав кататися.

У лікарні потерпілому діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, перелом носа та безліч саден.

За кілька годин викрадача затримали — той катався селом, порушуючи правила дорожнього руху. Норма алкоголю в його організмі перевищувала допустиму більш ніж у сім разів. Крім того, як виявилося, він встиг зустріти ще двох людей і вирішив їх налякати, вистріливши біля них у землю зі своєї вогнепальної зброї. Ніхто з них не постраждав.

Його судитимуть за ч. 2 ст. 125, ч. 1 ст. 289 та ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк до семи років. Крім того, за порушення правил дорожнього руху він заплатить штрафи у сумі 20,4 тис. гривень.
Джерело: odessa.online



Загрузка...