Атака на портову інфраструктуру Одещини: рятувальники вже майже добу намагаються ліквідувати пожежу

Атака на портову інфраструктуру Одещини: рятувальники вже майже добу намагаються ліквідувати пожежу

Під час ракетних ударів росіяни влучили по портовій інфраструктурі внаслідок чого розпочалась масштабна пожежа. Наразі рятувальники вже майже добу намагаються ліквідувати займання.

На Одещині рятувальники вже добу намагаються загасити пожежу, яка виникла внаслідок російської атаки на портову інфраструктуру міста. Про це в ефірі телемарафону заявив перший заступник голови Одеської ОВА Олександр Харлов, передає УНН.

Деталі 

За його словами, вчора окупанти декілька разів атакували місто за допомогою ракет. Внаслідок ворожих атак одна людина отримала поранення. 

Російські війська протягом доби завдали чотири ракетні удари за допомогою балістичних ракет. На жаль, не всі цілі вдалось збити нашим силам ППО. Також уламки однієї з ракет вчора впали пошкодивши портову інфраструктуру. На жаль одна людин, цивільна отримала поранення 

- резюмував заступник голови Одеської ОВА

Також вчора окупанти влучили портовій інфраструктурі міста. У результаті цього розпочалась масштабна пожежа, яку рятувальні служби намагаються ліквідувати протягом останньої доби.

Окрім того, дві ракети вчора влучили у портову інфраструктуру у відповідні термінали.Відбулась пожежа загоряння декількох цистерн, в яких зберігається сільськогосподарська продукція. Рятувальні служби Одещини вже майже добу, без однієї години, намагаються ліквідувати страшенну пожежу. На щастя потерпілих немає

- розповів Олександр Харлов.
Джерело: unn


Загрузка...