Відмовився купувати алкоголь нетверезим юнакам: до одеської лікарні з ножовим пораненням потрапив 34-річний чоловік

Відмовився купувати алкоголь нетверезим юнакам: до одеської лікарні з ножовим пораненням потрапив 34-річний чоловік
В Одесі поліцейські затримали юнака, який вдарив ножем незнайомого 34-річного чоловіка. Причиною стала відмова одесита купувати молодикам алкоголь. Також хлопця обурили зауваження перехожого стосовно його агресивної поведінки, то ж він вирішив застосувати зброю.   Правопорушнику повідомлено про підозру. За скоєне йому загрожує позбавлення волі. Про це, посилаючись на ГУНП в Одеській області, повідомляє «Бессарабія INFORM».
Подія сталась вночі в одному з дворів на проспекті Добровольського. Про пораненого одесита до поліції повідомили лікарі, які прибули на виклик. Потерпілого госпіталізували з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини, та на даний час загрози його життю немає.
Як встановили правоохоронці, компанія нетверезих молодиків, якій відмовили у крамниці у продажі алкогольних напоїв, попросила незнайомих чоловіків придбати їм алкоголь. Після відмови юнаки почали проявляти агресію. Один із чоловіків зробив їм зауваження, зав’язалася сварка, в ході якої 18-річний молодик дістав з кишені розкладний ніж та вдарив ним чоловіка у живіт.
Після нападу зловмисник намагався втекти, але на заваді йому став один із очевидців.
Вилучені на місці злочину речові докази відправили на експертизу.
«Фігуранта ми затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та під  процесуальним керівництвом Суворовської окружної прокуратури міста Одеси повідомили йому про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, тобто умисному тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Відповідно до ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. Слідство триває», – зазначив начальник відділу поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Ігор Страшной
 


Загрузка...