У громаді Болградського району відкрили меморіальну дошку на честь полеглого захисника України

У громаді Болградського району відкрили меморіальну дошку на честь полеглого захисника України

Вчора, 3 квітня у Криничненській громаді Болградського району відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки на честь Семена Демирова, матроса ЗСУ, гранатометника роти морської піхоти в/ч А4635. Про це повідомила пресслужба Болградської РВА, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

Семен Михайлович Демиров загинув 15 серпня 2023 року на Донеччині в результаті артобстрілу під час виконання бойового завдання, захищаючи територіальну цілісність України.

Меморіальну дошку на честь полеглого Героя  встановлено на фасаді Криничненського ліцею, в якому колись навчався захисник.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять загиблого та усіх військовослужбовців, хто віддав життя у боротьбі за нашу державу.

«Багато слів хороших та сумних було сказано під час заходу. Загиблого героя не повернути, але пам’ять про нього завжди житиме в наших серцях. Криничненська сільська рада висловлює подяку Болградській районній спілці ветеранів АТО за виготовлення меморіальної дошки», – зазначили у пресслужбі Болградської РВА.

Вічна пам’ять Герою!



Загрузка...