На Одещині зі стріляниною затримали порушників кордону

На Одещині зі стріляниною затримали порушників кордону

На Одещині прикордонники затримали порушників кордону: втікачів зупинив рів та попереджувальні постріли. Про це повідомили у Південному регіональному управлінні Держприкордонслужби.

П’ятьох чоловіків призовного віку охоронці держрубежу виявили в Роздільнянському районі. Як з’ясувалося, бажаючі незаконно перетнути державний кордон та потрапити до придністровського регіону Молдови заплатили по 80 тисяч гривень адміну телеграм-каналу, за що отримували від нього онлайн-вказівки з навігації.

«Почувши голосові попередження прикордонників про зупинку, порушники пришвидшились. Однак, попереджувальні постріли та протитранспортний рів стали більш переконливішими. Усіх учасників пробіжки затримали у рові, за лічені метри до держрубежу», – повідомили у ДПСУ.

Відносно утікачів складено протоколи про адмінправопорушення за ст. 185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону» та за ч. 2 ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України». Подальшу долю чоловіків вирішить суд.
Джерело: odessa.online

 



Загрузка...