Напав з битою на обранця колишньої дружини: ревнивець з міста Рені постав перед судом

Напав з битою на обранця колишньої дружини: ревнивець з міста Рені постав перед судом

Суд визнав чоловіка винним у нанесенні умисних тілесних ушкоджень середньої тяжкості та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на два роки. Проте, враховуючи пом’якшувальні обставини, замінив реальний термін на іспитовий. Про це “Махала” дізналася з вироку суду.

Подія сталася наприкінці 2021 року у дворі багатоквартирного пʼятиповерхового в місті Рені. Коли кохана обвинуваченого приїхала додому з новим обранцем, він на своєму автомобілі підрізав її автівку, взяв биту та почав витягувати потерпілого з автомобіля. Оскільки останній міцно тримався за кермо та не виходив з автомобіля, обвинувачений почав гамселити його битою де діставав: по ногах та обличчю. 

Невідомо чим все закінчилося, аби не вийшов батько дівчини, який спугнув колишнього зятя.

Внаслідок нападу ревнивого колишнього потерпілий отримав перелами коліна, забійні рани обличчя, чисельні синці, садна та крововиливи. Понад місяць йому довелося перебувати на лікарняному. 

Колишня дружина обвинуваченого під час судового засідання розповіла, що на час скоєння злочину вона вже пів року була розлучена. Коли вона разом із новим обранцем приїхала навідати батьків, колишній, з яким в неї є спільна дитина, перегородив їм дорогу машиною, підскочив та почав наносити її коханому удари, вигукуючи: «Як ти смієш чіпати мою дружину!».Агресивного колишнього спугнув її батько, якому вона зателефонувала та попросила по допомогу. Коли кривдник пішов, вона викликала швидку та поліцію. 

Суд дослухав покази сторін та визначив, що підсудний не несе небезпеки суспільству, адже щиро розкаюється у скоєному. Тому замість ув’язнення йому призначено іспитовий строк тривалістю один рік. Протягом цього терміну він має повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи та періодично з’являтися для реєстрації.



Загрузка...